Sinterklaasfeest 28 november in TOLBERT

Op zaterdag 28 november is het weer zover. Dan zullen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brengen aan Tolbert. De goedheiligman zal weer enthousiast onthaald worden in ons gezellige dorp. Naar verwachting komt hij rond 14.45 uur aan in de Hoofdstraat.

Dit jaar neemt de Sint wel een aantal heel bijzondere Pieten mee naar Tolbert !?

's Morgens zijn er al Pieten in het centrum van Tolbert aanwezig om de kinderen van een lekkernij te voorzien. De Sint vraagt aan alle kinderen om hem op te wachten in de Hoofdstraat om daarna met zijn allen naar de Postwagen te gaan. Natuurlijk mogen de kinderen verkleed komen!. "Dit maakt het allemaal nog feestelijker", aldus de Sint. Tussen 15.00 en16.00 uur is er in de grote zaal een groot Sinterklaasfeest, waar alle kinderen uit de omgeving welkom zijn.

De feestelijke rondrit door Tolbert start om 14.00 uur. De route van Sinterklaas is als volgt; Start OBS De Beelen, Leuringslaan, Hofstede, Pastorije, Leuringslaan, Meester Tuintjerstraat, Dokter Heukelmanstraat, Simmelinkstraat, Meester Boonstraplantsoen, Oldebertweg, Zuiderweg, Hoofdstraat. 

Graag tot ziens op zaterdag 28 november 2015.