Crazy Bingo

Een nieuwe activiteit in de feestweek van Tolbert is Crazy Bingo. Crazy bingo is leuk voor iedereen en er zijn leuke prijzen te winnen!

Datum: Zondag 30 juni 2013
Aanvang: 19:30
Waar: De Postwagen
Voor wie? De bingo is voor alle leeftijden

Hét bekende spel in een komisch nieuw jasje!

Denkt u bij bingo aan een stoffige bedoening in het dorpshuis waar de oude buurvrouw elke week aan mee doet? Dan heeft u nog nooit Crazy Bingo gespeeld! Crazy Bingo is een grappige en moderne variant op het welbekende spel. Nét zo gezellig, maar veel leuker!

De basisregels zijn waarschijnlijk wel bekend door bingoavonden op de camping of tijdens feestjes. Voor degenen die het even niet meer weten wordt er een opfrisronde op de gewone manier gespeeld. Onze lieftallige assistente zorgt ervoor dat de ballen één voor één uit de automaat rollen. Bingo!

Bingo op ludieke wijze

Vervolgens zorgt onze entertainer voor een potje bingo op ludieke wijze! Van tevoren kunt u uw bingonummers natuurlijk zelf uitkiezen. Dan gaat het echte werk beginnen... Er worden verhalen verteld, er komt muziek voorbij, u ziet foto's, u moet quizvragen beantwoorden en er worden opdrachten uitgevoerd. Hiermee kunt u punten verdienen om bingo te krijgen. Afhankelijk van de groepen en het aantal bingo's worden er meerdere rondes gespeeld. Het team met de meeste bingo's wint en gaat door voor de hoofdprijs. Natuurlijk zijn er allerlei leuke prijzen te winnen.